BBB Spectre BSG-66 Briller

BBB Spectre BSG-66 Briller

Varenr: 02271EAN: 7031090022712
Veil.499,00
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

BBB Spectre kombinerer stil med sporty.

BBB MLC (Multi-Layer Coating) og Smoke PC (Polycarbonate) briller er flaggskipene innen solbrillekolleksjonen til BBB. Disse brilleglassene er spesielt utviklet for å tilby enestående beskyttelse, klarhet og synskomfort under utendørsaktiviteter.

MLC-linseteknologien er en revolusjonerende flerlagsbeleggprosess som gir en rekke fordeler. Disse brillene er utstyrt med et flerlagsbelegg som reduserer refleksjoner og gir en skarp, klar synsopplevelse. Belegget beskytter også øynene dine mot skadelig UV-stråling, noe som er spesielt viktig når du oppholder deg ute i solen over lengre perioder.

BBB MLC-briller er ideelle for solfylte dager og gir deg enestående kontrast og farger uten å forvrenge synet. De reduserer øyestrain og gir en skarpere visuell opplevelse, noe som er avgjørende når du er engasjert i aktiviteter som sykling, løping eller andre utendørsaktiviteter.

BBB Smoke PC-briller er designet spesielt for bruk i solfylte og sterkt lysende forhold. De har en mørkere røykfarget linse som effektivt blokkerer blending og beskytter øynene mot skadelig UV-stråling. Denne typen briller er ideell for folk som foretrekker en mer dempet lysgjennomtrengning, samtidig som de opprettholder den optimale synsklarheten.

Begge disse brillene er laget av slitesterkt og lett polycarbonate-materiale. Denne typen materiale er ikke bare veldig robust og ripebestandig, men det gir også en høy grad av sikkerhet ved å beskytte øynene mot potensielle skader fra eksterne påvirkninger som støv, insekter eller grener.

BBB MLC og Smoke PC-brillene er også utstyrt med justerbare neseputer og tempelender, slik at du kan tilpasse brillene til din personlige passform og komfort. De er designet med tanke på langvarig bruk, slik at du kan nyte utendørsaktivitetene dine uten ubehag eller distraksjoner.

Velg BBB MLC eller Smoke PC-briller for å oppnå den perfekte kombinasjonen av beskyttelse, klarhet og stil. Uansett om du er en profesjonell idrettsutøver eller en fritidsentusiast, vil disse brillene ta vare på øynene dine og forbedre opplevelsen din under alle forhold.

Ikke gå på kompromiss med øynenes helse og komfort. Velg BBB MLC eller Smoke PC-briller i dag og opplev den ultimate beskyttelsen og synsklarheten som BBB er kjent for. Gjør deg klar for å oppleve verden med stil og trygghet!



 

  • Casual brille med sporty egenskaper
  • Gummitupper på stengene for komfort og sikker passform
  • Gummi nesestykk for komfort
  • Ubrytelig Grilamid ramme
  • Vekt; 28g
Dokumenter