Bike7 BrakeCleaner Bremserens 500ml Til rens av skivebremser, aerosol Bike7 BrakeCleaner Bremserens 500ml Til rens av skivebremser, aerosol Bike7 BrakeCleaner Bremserens 500ml Til rens av skivebremser, aerosol Bike7 BrakeCleaner Bremserens 500ml Til rens av skivebremser, aerosol

Bike7 BrakeCleaner Bremserens 500ml

Til rens av skivebremser, aerosol

Varenr: 977140925EAN: 5414195005354
Veil.149,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Bike7 Bremserens

 

Bremserens fra Bike7 øker bremsens kraft og pålitelighet ved å fjerne fett, skitt, olje, bremsevæske og veisalt fra kaliper og skiver.

 

Instruksjon

 

Å påføre bremserens er lettere med hjulet av sykkelen. Du kan også ta ut bremseklossene for en enda grundigere rens, men dette er strengt tatt ikke nødvendig. Du sprayer bremserensen direkte på skiven fra begge sider. La det virke i noen sekunder, og gni det av med en ren og tørr klut

Deretter sprayer du bremserens direkte på bremseklossene. La det trekke inn i noen sekunder, og gjenta påføringen. Deretter tørker du dem med en ren og tørr klut.

Et bremsestempel som ikke går tilbake i kaliperen kan også være grunn til skrikende bremser. I så tilfelle kan du også bruke bremserens:

  • Ta av hjul og bremseklosser.
  • Sett en plastikkloss inn i bremsekaliperen så stempelet ikke kommer for langt ut når du trykker på bremsehendelen.
  • Fjern plastikklossen og spray bremserens på stemplene.
  • Tørk deretter av stemplene ved å føre en ren og tørr klut gjennom kaliperen. Gjenta dette to ganger.
  • Dytt stempelet tilbake ved å bruke plastikklossen eller verktøy laget for dette, monter bremseklossene og hjulet igjen, og sentrer bremseklossene.

 

Du kan også spraye bremseskiven mens hjulet er montert på sykkelen for vanlig løpende vedlikehold. Beskrivelsen over er ment for grundig rens av bremser og bremseskiver.

 

Unngå å spraye skivebremsrens på lakkerte flater.

Teknisk info

Produktinformasjon

Type Spray


Alternativer
Dokumenter