Enduro CXD 152610 LLB Maskinlager ABEC 5, 15x26x10, Ceramic XD-15

Enduro CXD 152610 LLB Maskinlager

ABEC 5, 15x26x10, Ceramic XD-15

Varenr: EB9499EAN: 811780023598
Veil.2 499,00
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

ENDURO produserer maskinlager som er spesielt utviklet for sykkelbruk, der belastningene avviker fra industrielle formål på grunn av ikke standardiserte størrelser, lavere omdreiningshastigheter og statiske krefter. Faktisk så betyr ikke et høyt ABEC-tall alene at lageret innehar alle kvalitetene som man ønsker for best funksjon og lang holdbarhet på en sykkel.

Forskjellen fra et standard industriell maskinlager og et ENDURO sykkelspesifikk lager består i dypere kulebaner som kan ta opp sideveis-krefter bedre – og det gjelder alle lagrene fra ENDURO, uavhengig av ABEC-tallet, materialet eller bruksområdet!

  

 

ABEC 5

ABEC -klassifiseringer er standarder som et maskinlager må oppfylle. Et høyere tall signaliserer bedre kvalitet. For å få en ABEC-klassifiseringen må en rekke krav oppfylles, derunder støytesting ved høye turtall, ekstremt tette toleranser for innvendig diameter, ytterdiameter, kulenes rundhet og kulebaner, samt overflatebehandling for alle komponentene.

ENDURO sine ABEC 5 lagrene overgår konkurrentenes i kvalitet og holdbarhet takket være Grade 5 kuler (en militærstandard som blir brukt i presisjons-utsyr) og sine kulebaner som er laget av 52100 High Carbon Chromium stål-legering. Alle ENDURO ABEC 5 lager har også doble LLU/LLB pakninger og er fylt med PerformanceGrease. LLB er en pakning med liten kontakt til kulebanene, mens LLU har medium kontaktflate. Dette sikrer at lagrene har minst mulig friksjon, samtidig som de er best mulig beskyttet mot elementene. (Derfor skal den grå LLU pakningen monteres mot utsiden for å maksimere beskyttelse og vanntetthet)

ENDURO ABEC 5-lagrene har også kuleholdere både i 1022 stål og i Nylon avhengig av bruksområdet. Stålholdere er mer holdbar og tåler aksiale krefter bedre, mens Nylon-holdere har mist friksjon på applikasjoner som kun har radiale krefter.

 

 

XD-15

Vil du gjøre sykkelen raskere enn dine konkurrenters sykkel? Har du fått nok av å ta service på de keramiske lagrene dine slik at de skal overleve nok et regnværsritt? Vil du heller at kranklageret ditt holder lengere enn ramma? Da har du kommet frem til løsningen: XD-15 keramiske lager!

Uten tvil det raskeste og mest holdbare keramiske maskinlager som er tilgjengelig på markedet. Nitrogenstål er hemmeligheten! Presisjonsbearbeidet til ABEC-5-toleranser og med overdimensjonerte Grade 3 Silikon Nitrid kuler snurrer disse lagrene med minst mulig motstand i forhold til resten og i tillegg ruller de like lett om ett år eller to år fra nå! Det betyr lengre intervaller mellom servicene og dermed penger spart. XD-15 maskinlager brukes i nav, kranklager og trinsehjul.

Teknisk info

Produktinformasjon

Type
  • ABEC 5
  • XD-15 Ceramic
Bredde 10.0mm
Indre Diameter 15.0mm
Diameter 26.0mm
Material Keramisk


Dokumenter