Gaerne G.Tornado Carbon ROAD Sko Orange

EU 43 / US 9

Varenr: 3609-008-432000000158563
Veil.2 599,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Gaerne G.Tornado Carbon ROAD


Gaerne presenterer den nye G.TORNADO sko, ideelt for de som leter etter en sko som er funksjonell og rik på teknisk innhold til alt fra ritt til trening.
Det er en veldig lett sko, den øvre delen er av myk mikrofiber laser perforert med mesh inserts som gir utmerket pusteevne.

Closure System: et micro justerbar BOA L6 hjul og en kabel laget av rustfritt stål. Drei hjulet, og skoen lukkes  på en jevn måte, noe som sikrer et konstant hold, uten noen trykkpunkt og en enkel og hurtig lukking.

Boa Technology garanterer hjulene og kabler av BOA lukkesystem for hele levetiden til produktet.

Hælkappe: Helt ny injeksjon-formet anatomisk karbon hæl-cup vil ikke deformeres eller svekkes. Anti-senebetennelse form og intern anti-skli behandling sørger for best stabilitet og kontroll for foten.
Refleks inserts gir maksimal synlighet i dårlige lysforhold.

TRANSPIRANT INSOLE er ultralett og tilbyr god komfort, pusteevne og er utskiftbare. Den nye full karbon sålen "EPS Light Weight FULL CARBON SOLE" garanterer absolutt letthet og stivhet. Den ultra tynne tykkelsen av karbonet tillater foten å bli plassert i en minimal avstand fra pedalen, og gir dermed maksimal kraft når man sykler, uten tap av energi.
To kanaler plassert i sålen sikre perfekt ventilasjon til foten under bruk. Sklisikre gummiinnsatser i fronten og baksiden av sålen gir trygghet mens du går. Den bakre innsatsen er utskiftbar. Sålen er kompatibel med alle klikkpedaler.

 

Den er også tilgjengelig med: Gaerne EPS CARBON POWER SOLE er laget av nylon forsterket med karbonfiber til å gi overlegen stivhet. Den ultratynne tykkelse minsker avstanden mellom foten og pedalen, for å oppnå optimal utgangseffekt. Sklisikre gummiinnsatser i front og bak på sålen gir stabilitet av sykkelen.
Kompatibel med de fleste tilgjengelige quick-release pedaler. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori Landevei
Produsent GAERNE


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.