Gaerne G.STILO+ Carbon Sko Hvit

EU 43 - VAREPRØVE

Varenr: 3621-004-43
Veil.4 499,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Gaerne G.Stilo+ Carbon ROAD


G.STILO + er en perfekt kombinasjon mellom komfort og letthet (275 gr), den øvre delen er laget av microfiber med laser-boring for å gi utmerket pusteevne og et perfekt klima for rytteren.

Komfort: Den innovative DUAL FCS Fitting Closure System består av to BOA IP-er mikro justerbare hjul og 4 guider for hvert hjul. Disse elementene sørger for å oppnå en nøyaktig, hurtig og personlig lukking av hele frontpartiet av skoen, uten noen trykkpunkt.

Det nye BOA IP-en hjulet har en trippel funksjonalitet: For å lukke høyre sko vri hjulet med klokken og for å åpne det vri mot klokken, og det motsatte for venstre skoen. Løft hjul for å fullt ut åpne skoen. Den nye BOA IP hjulet har en sekskantet form som, som kombinert med gummiert overflate, gir et mer effektivt grep.

Boa Technology garanterer hjulene og kabler av BOA lukkesystem for hele levetiden til produktet.

Denne skoen er laget med TSS teknologi "Tarsal Support System" for å sikre den perfekte plasseringen av foten inne i skoen, og et avrundet og mer effektiv pedaltråkk.

Hælkappe: Helt ny injeksjon-formet anatomisk karbon hæl-cup vil ikke deformeres eller svekkes. Anti-senebetennelse form og intern anti-skli behandling sørger for best stabilitet og kontroll for foten.

Refleks inserts gir maksimal synlighet i dårlige lysforhold.

EPS komfort innersåle: Intern anatomiske innersåle med tarsal område støtte til å gi komfort og tråkkeffektivitet. Innersålen er perforert for optimal mikroklima inne i skoen.
Den nye full karbon sålen "EPS Light Weight FULL CARBON SOLE" garanterer absolutt letthet og stivhet. Den ultra tynne tykkelsen av karbonet tillater foten å bli plassert i en minimal avstand fra pedalen, og gir dermed maksimal kraft når man sykler, uten tap av energi. To kanaler plassert i sålen sikre perfekt ventilasjon til foten under bruk. Sklisikre gummiinnsatser i fronten og baksiden av sålen gir trygghet mens du går. Den bakre innsatsen er utskiftbar. Sålen er kompatibel med alle klikkpedaler.

 

Den er også tilgjengelig med:
Den nye såle "Gaerne EPS CARBON Speedplay" garanterer absolutt letthet og stivhet. Takket være perfekt plassering av hullene, noe som gir et bredere spekter av justering og en større nedgang av klampen i forhold til andre såler på markedet. Denne nye sålen har fått Speedplay godkjenning. Sklisikre gummiinnsatser i fronten og baksiden av sålen gir trygghet mens du går. Den bakre innsatsen er utskiftbar. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori Landevei
Produsent GAERNE
Størrelse 43
Material Carbon


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.