Gaerne G.HURRICANE Carbon sko Gul

EU 42 / US 8

Varenr: 3809-009-42EAN: 2000000164380
Veil.2 599,00
Størrelse
41
41
42
42
44
44
45
45
46
46
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Gaerne G.Hurricane Carbon MTB 

 

Gaerne presenterer den nye G.HURRICANE skoen, ideell for de som ønsker en funksjonell og teknisk sko til både trening og ritt. Det er en veldig lett sko. Øvre delen er i myk mikrofiber og er laser perforert med mesh inserts som gir utmerket pusteevne.

Lukkesystem: Et microjusterbart BOA L6 hjul og en kabel laget av rustfritt stål. Hjulet lukker skoen på en helhetlig måte, noe som sikrer en konstant god
passform uten noe trykkpunkt.

Boa Technology gir garanti på hjul og kabler for hele levetiden til produktet.

Hælkappe: Helt ny injeksjonsformet anatomisk karbon hælkappe som ikke vil deformeres eller svekkes. Anti-senebetennelse-fasong og innvendig sklibehandling sørger for best stabilitet og kontroll for foten. Reflekspartier gir maksimal synlighet i dårlige lysforhold.

  Transpirant innersåle er ultralett og tilbyr god komfort, pusteevne og er utskiftbar. SÅLE:Gaerne MTB CARBON SOLE: Testet på føttene til sportens beste profesjonelle idrettsutøvere. Denne nye sålen fra Gaerne gir høyeste prestasjon i form av teknologi, innovasjon og funksjon. Karbonsålen har meget høy stivhet og lav vekt, og er likevel slitesterk. Mønsteret i sålen gir optimalt grep og kvitter seg raskt med gjørme. To gjengede hull i fronten for feste av knotter. 

 

Også tilgjengelig med:  
Gaerne MTB 2DENSITY SOLE: En ny såle designet spesielt for terrengsykling. Strukturen av sålen kombinerer både nylon og glassfibermateriale, noe som gjør den holdbar, lett og tynn. Yttersålen har blitt utformet for å sikre maksimalt grep og stabilitet og har en utmerket motstand mot varierende typer terreng. To gjengede hull i fronten for feste av knotter.

 

 

 

 

 
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB
Produsent GAERNE
Størrelse 42
Material Carbon


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.