Gaerne G.SINCRO+ Carbon MTB Sko Sort

EU 43 - VAREPRØVE

Varenr: 3821-001-43
Veil.4 499,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
Gaerne G.Sincro+ Carbon MTB

G.SINCRO + er en perfekt kombinasjon mellom komfort og letthet, den øvre delen er laget av microfiber med laser-boring for å gi utmerket pusteevne og et perfekt klima for rytteren.

Komfort: Den innovative DUAL FCS Fitting Closure System består av to BOA IP-er mikro justerbare hjul og 4 guider for hvert hjul. Disse elementene sørger for å oppnå en nøyaktig, hurtig og personlig lukking av hele frontpartiet av skoen, uten noen trykkpunkt.

Det nye BOA IP-en hjulet har en trippel funksjonalitet: For å lukke høyre sko vri hjulet med klokken og for å åpne det vri mot klokken, og det motsatte for venstre skoen. Løft hjul for å fullt ut åpne skoen. Den nye BOA IP hjulet har en sekskantet form som, som kombinert med gummiert overflate, gir et mer effektivt grep.

Boa Technology garanterer hjulene og kabler av BOA lukkesystem for hele levetiden til produktet.

Denne skoen er laget med TSS teknologi "Tarsal Support System" for å sikre den perfekte plasseringen av foten inne i skoen, og et avrundet og mer effektiv pedaltråkk.

Hælkappe: Helt ny injeksjon-formet anatomisk karbon hæl-cup vil ikke deformeres eller svekkes. Anti-senebetennelse form og intern anti- skli behandling sørger for best stabilitet og kontroll for foten.
Refleks inserts gir maksimal synlighet i dårlige lysforhold.

EPS komfort innersåle: Intern anatomiske innersåle med tarsal område støtte til å gi komfort og tråkkeffektivitet. Innersålen er perforert for optimal mikroklima inne i skoen.

Gaerne MTB CARBON SOLE TEKNOLOGI: Testet på føttene til sportens beste profesjonelle idrettsutøvere, representerer dette nye Gaerne såle høyeste prestasjon i form av teknologi, innovasjon og funksjon. Karbon sålen gir stivhet og lav vekt med en slitebane som er svært motstandsdyktig mot abrasjon og slitasje. Profilen gir optimalt grep.
To gjengede hull foran i skoen for pigger gir økt grep i gjørmete og vanskelige forhold.

 

Kommer også med: Gaerne MTB 3DENSITY SOLE

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB
Produsent GAERNE
Størrelse 43
Material Carbon


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.