Gaerne G.KOBRA+ Carbon sko Sort

EU 43 / US 9 - VAREPRØVE

Varenr: 3825-001-43
Veil.3 199,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Gaerne G.Kobra Carbon MTB

ELEGANCE PÅ HØY YTELSE!


Denne nye MTB skoen har blitt studert ned til minste detalj for å oppfylle forventningene til selv den mest krevende syklist:

Komfort: det har ingen trykkpunkter takket være det innovative Boa lukkesystem som garanterer nøyaktighet, holdbarhet og komfort.Lukkesystemet består av to mikro justerbare BOA L6 hjul og kabel laget av rustfritt stål. Kombinasjonen av disse elementer gjør det mulig for rytteren å oppnå enhetlig festing og større luftsirkulasjon på forsiden av foten.Boa Technology garanterer hjulene og kabler av BOA lukkesystem for hele levetiden til produktet.

Pusteevne: Den øverste er laget av microfiber med laser-boring. Sammen med det nye anatomiske tungen på skoen gir dette god pusteevne og et perfekt klima for rytteren.Denne skoen er laget med TSS teknologi "Tarsal Support System" for å sikre den perfekte plasseringen av foten inne i skoen, og for et avrundet og mer effektiv pedaltråkk.

Hælkappe: Helt ny injeksjon-formet anatomisk karbon hæl-cup vil ikke deformeres eller svekkes. Anti-senebetennelse form og interne skli behandling sørger for best stabilitet og kontroll for foten. Refleks inserts gir maksimal synlighet i dårlige lysforhold.

EPS komfort innersåle: Intern anatomiske innersåle med tarsalområde gir komfort og tråkkeffektivitet. Innersålen er perforert for optimal mikroklima inne i skoen.Gaerne MTB CARBON SOLE TEKNOLOGI: Testet på føttene til sportens beste profesjonelle idrettsutøvere, representerer dette nye Gaerne såle høyeste prestasjon i form av teknologi, innovasjon og funksjon. Karbon sålen gir stivhet og lav vekt med en slitebane som er svært motstandsdyktig mot abrasjon og slitasje. Profilen gir optimalt grep.To gjengede hull foran i skoen for pigger gir økt grep i gjørmete og vanskelige forhold.

 

Også tilgjengelig med:Gaerne MTB 3DENSITY SOLE 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB
Produsent GAERNE
Størrelse 43


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.