KMC Z1eHX Narrow EPT Kjede Rull Grå Single, 50m rull,1/2x3/32",E-bike,Rustf

KMC Z1eHX Narrow EPT Kjede Rull Grå

Single, 50m rull,1/2x3/32",E-bike,Rustf

Varenr: 32511-50EAN: 4715575895567
Veil.12 269,25
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

KMC Z1eHX Narrow EPT kjede på rull - Ved å kjøpe en rull med KMC kjede, får du 3963 ledd av ypperste kvalitet. Besparelsen kan i enkelte tilfeller være på opptil et par kjeder ekstra grunnet at man bare ender opp med et unødvendig kapp til slutt. istedenfor noen ledd for mye på hvert enkelt kjede. Besparelsen for miljøet er også av vesentlig karakter, ikke bare ved at det blir lite kapp, men også grunnet vesentlig mindre unødvendig avfall.

 

Et ekstra kraftig kjede med HX Heavy Duty teknologi som tåler påkjennene fra f.eksempel BMX eller El-sykler.

 

De fleste moderne E-bikes har krankmontert motor, noe som krever ekstra styrke fra kjedet. Heavy Duty kjedene tåler denne belastningen bedre enn standard kjeder og sikrer lang levetid. El-sykler har også ofte lengere kjedestag som behøver lengere kjeder en vanlige sykler. Z1HX kommer med 128 ledd for å sikre at det passer alle typer El-sykler.

 

EPT betyr at kjede har meget god rustbeskyttelse, noe som gir deg et utrolig slitesterkt kjede.

 

  • Verkstedforpakning som gir din butikk absolutt best verdi for pengene, da det minimerer kapp.
  • Blir levert med 40 Missing Link kjedelåser.

 

KMC er verdens ledende produsent av sykkelkjeder, og med mer enn 40 års erfaring er det disse mange vender seg mot når de skal ha kjeder.

 

KMC lager kjeder som er kompatible med alle de ledende systemene på markedet. Dermed trenger du bare et kjede på verkstedet ditt, istedenfor 3 forskjellige. Det er også derfor flere av disse merkene får KMC til å produsere kjedene sine for seg.

 

KMC kjeder bruker utelukkende kjedelåsene Missing Link, så man trenger ikke tenke på pinner og knekking av disse. Bare klikk på og du er good to go. Tenger til å åpne og lukke kjedelåsene finnes også fra KMC.

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 1/2"x3/32"
Type Single Speed


Tilbehør
Alternativer
Dokumenter