371521

Maxxis Dissector 27.5 WT TR 60DW Dekk 3C

27.5x2.40, 1133g, 2x60TPI, MaxxGrip

Varenr: 07672EAN: 4717784038193
Veil.749,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Designet med hjelp fra Downhill kjører Troy Brosnan, har Maxxis Dissector fått egenskaper fra tre av de mest populære dekkene, og blitt til en aggressiv j....... Dissector er laget for alt fra Downhill til park til hard stikjøring. Dissector kan bli kjørt både foran og bak. For Downhill og park som akkurat dette dekket er ment, er det et suverent dekk bak, gjerne i kombinasjon med litt mer knast foran. For sti og enduro virker det perfekt i begge ender av sykkelen. Da velger du 60TPI versjone(07668). I begge tilfeller er det et optimalt dekk for harde og tørre forhold.

DW60 - Downhill beskyttelse - Dutyl innlegget er i bruk på dekk ment for DH for å gi dekket mer tabilitet og hindre snakebite og skader på felgen. 

TR - Tubeless Ready - Dekket kan brukes uten slange, som igjen betyr at du trygt kan senke luftrykket og få bedre grep. Kan kun brukes på hjul som er beregnet på eller ombygget til å være kompatibelt med slangeløst oppsett.

WT - Wide Trail - Beregnet på brede felger. WT sørger for at profilen på dekket er optimalt selv på brede felger. For at du skal få maks utbytte av dekkets mønster er det viktig at ikke dekket blir for rundt eller for firkantet i profilen. WT bør benyttes hvis felger er 30-35 mm innvendig.

3C - Triple Compound - En trippel bummiblanding med en hardere gummi innerst og to mykere gummier fordelt utover i dekket gir desidert best grep og bremseeffekt! Den harde gummien inne i knastene gir ekstra støtte og holdbarhet. Et Triple Compound dekker dyrere, men det holder til gjengjeld mye lenger også. 3C brukes både på landevei og MTB, og det finnes tre forskjellige modeller av 3C for terrengsykkel avhengig av bruksområde.

MaxxGrip - Dette er den mykeste gummiblandingen for best mulig grep og minst mulig sprett. Laget i hovedsak for utfor, men finnes også i de mest aggressive Endurodekkene.

TPI - Treads Per Inch - Jo lavere tall, jo mer gummi og dermed høyere vekt og bedre beskyttelse mot punktering. Dette blir også stivere. Høyere tall betyr et dekk som føyer seg mer etter terrenget, og som er mer responsivt og behagelig. Vekten blir også lavere. Høy TPI er typisk 120, mens 60TPI er i det lavere sjiktet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Dekk-Slanger
Produktgruppe Dekk
Produktkategori Downhill
Produsent MAXXIS
Størrelse 27.5"
Type
  • 3C-Triple Compound
  • DH-Downhill Casing
  • EXO Protection
  • Folding
  • MaxxGrip
  • TR-Tubeless Ready
  • WT-Wide Trail
Bredde 2.40"
Material 2x60TPI


Support