377706 377706 377706

TRP E-MTB Skivebrems Venstre

326gr, HD-E842, 1900mm ledning, u/skiv

Varenr: 15117EAN: 4717592029864
Veil.1 899,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse

TRP har sammen med verdens beste downhillryttere jobbet frem topp bremseegenskaper på sine bremser. Tanken med å designe G-Spec e-MTB bremsene var å lage en kraftig brems for en moderne elektrisk terrengsykkel. Økt vekt, og høyere gjennomsnittsfart skaper igjen høyere varmegang. TRP sine e-MTB bremser kombinerer den siste bremseteknologien med teknologi opparbeidet gjennom verdenscupsirkuset i downhill. Resultatet er ikke en DH brems med nye dekaler, men en brems som møter dagens krav til en moderne elsykkelbrems.

En av de største forskjellene er økt tykkelse på bremseskiven fra 1.8mm til 2.3mm. Dermed reduseres varmen ved bruk med 8%, og deformasjon av skiven reduseres med 15%. Det betyr at de nye skivene ikke vil slite og slipe klossene ved overoppheting slik bremser vanligvis ville gjort på en elsykkel.

Da 2.3mm kaliperen ble designet, ble det lagt til ekstra materiale for økt stivhet og ekstra varmedistribusjon. Den nye kaliperen har også en åpen topp, så man lett kan se slitasjen på klossene uten å ta dem ut eller ta av hjulet på sykkelen. G-Spec e-MTB har fått en ny hendel som sparer vekt. Aaron Gwin sitt egendesignede hendelskaft er derimot det samme, så håndteringen er lik som på de andre bremsene.

 

  • 2.3mm skivetykkelse
  • 4 stempler
  • Justerbar hendel uten bruk av verktøy
  • Lettvekts stempler
  • Sinter Full Metallic bremsesklosser
  • Shimano I-Spec II og SRAM Matchmaker kompatibel
  • Vekt 326gr

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bremser
Produktgruppe Bremser
Produktkategori Skivebremser
Produsent TRP


Alternativer
Support