Tubolight CX 28" Dekkinnlegg 26mm Sett

Grå, m/ventiler, 34gr(par), 30-37mm

Varenr: 07701-CX-26
Veil.1 349,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse
UBOLIGHT - Sannsynligvis den raskeste og letteste punkteringsbeskyttelsen i verden.

 

 

TUBOLIGHT for CX er utviklet får å kunne sykle i gjørmete og løse forhold, der lav dekktrykk og godt grep er avgjørende!

 

 

Innsatsene er laget av et spesialutviklet PE-materialet med ekstremt lav tetthet (16 kg / m³). Dette gjør TUBOLIGHT insert, (i motsetning til mange produkter fra andre produsenter) ikke bare veldig lett, men også upåvirket av sealants og andre væsker. TUBOLIGHT absorberer altså ikke guffe eller vann, noe som garanterer at TUBOLIGHT beholder sin lave vekt gjennom hele brukstiden!

 

 

Det motstandsdyktig materiale holder beskyttelsen mot gjennomslag (og dermed mindre punkteringer og skader på felgen) i lang tid etter monteringen og fungerer selv med små skader. Den patenterte kanalen for luft- og sealantpåfylling krever ikke nødvendigvis spesielle ventiler for  oppsett av TUBOLIGHT, men merk at de medfølgende ventilene har en spesialutforming som optimalisere flyt av tetningsmasse og luft under dekkinnleggene.

 

Etter montering sentrerer punkteringsbeskyttelsen seg og tar formen til felgen i den nedre delen. Dette har den fordelen at TUBOLIGHT beskytter der han skal beskytte - på felgkanten. Samtidig øker det trykket på sideveggen mot felgkanten, noe som igjen forhindrer uønskede luftutslipp (såkalte tire burbs).

TUBOLIGHT har utmerkede «runflat» egenskaper (altså hvordan hjulet oppfører seg dersom all luft har gått ut av dekket)!

Det gjør det mulig å beskytte felgen og komme seg i mål selv om dekket er helt flatt.

 

Den ekstremt lave vekten gjør TUBOLIGHT til førstevalget for de som ikke ønsker å bli straffet for å velge ekstra beskyttelse for felgen og mot punkteringer – uansett om det på en MTB sykkel, en gravel racer eller på landeveien!

 

 

TUBOLIGHT lager innlegg for så å si alle hjulstørrelser og formål. Bredden på TUBOLIGHT gjenspeiler ikke bare til hvilken dekkbredde den passer, den er også tilpasset bruken.

 

Velg riktig bredde til riktig dekk/bruk:

 

ROAD / 21mm – til landeveisdekk opp til 25mm.

CX  / 26mm – til Cyclocrossdekk 30-37mm.

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: PE-sammensatt skum med ekstremt lav tetthet

Kompatibilitet: alle tubeless hjul og dekk, uansett merke

Farge: grå

 

 

Inneholder:

2x TUBOLIGHT dekkinnlegg

2x Tubeless ventiler

 

 

Merk: For maksimal beskyttelse og best mulig funksjon, anbefaler TUBOLIGHT å la hjulet stå over natten med maks anbefalt trykk, slik at innlegget kan tilpasse seg og forme seg optimal mot felgen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Dekk-Slanger
Produktgruppe Slangeløst
Produktkategori Dekkinnlegg
Produsent TUBOLIGHT
Størrelse 28"
Bredde 26mm


Alternativer
Support