Leatt DBX 4.0 Clip MTB Sko

Til cleats

Varenr: 04447
Veil.1 249,00
Farge
Blå
Blå
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
LEATT DBX 4.0 - Stisko for klikkpedaler

Når Leatt kommer med sykkelsko så gjenspeiler disse så klart det Leatt står for når det gjelder beskyttelse og bekledning fra før: kvalitetsprodukter med gjennomtenkte løsninger og brukerorientert design! Uansett om du velger å kjøre med klikkpedaler eller med platformpedaler - Leatt sko gir deg nøyaktig det du trenger for den beste opplevelsen, uansett om det er på episke turer, endurokonkurranser eller en helg i bikeparken.

Alle SPD-skoene til Leatt er utstyrt med ClipGrip Sole med en unik utvidet SPD-kanal som lar deg justere cleats posisjonen ytterlig bakover så du garantert finner riktig posisjon for kjørestilen din. Optimalisert gripemønster i pedalområdet gir ekstra support på pedaler med platform rundt, og et grovt mønster på tå- og hælpartiet for de gangene du må av sykkelen.

Selve sålen er laget  av RideGrip Compound, Leatts egen hemmelige formulering som har fantastisk grep selv på våte og glatte overflater, samtidig som den har meget god slitestyrke

Midtsålen er laget med Mono-Directional Flex. Det betyr at sålen er stiv rundt pedalområdet for å sikre optimal kraftoverføring, mens den er mykere i tåområdet for økt komfort, både på lange turer eller når man må gå av sykkelen.

Konvensjonell snøring kombinert med kryss-stropper øker tråkkeffektiviteten og værbeskyttelse. Syntetisk skinn er robust, vannavstøtende og lett å holde rent. Både tunga og den lett forhøyde ankelbeskyttelsen er godt polstret for super passform og komfort. Leatt DBX 4.0 er skoen for hvermannsen som digger å sykle i terrenget, uansett om det går oppover eller nedover.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB
Produsent LEATT
Størrelse 42
Størrelse 43
Størrelse 43.5
Størrelse 44.5
Størrelse 45.5


Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.