423981 423981 423981

Leatt 6.5 Nakkebeskytter

Carbon, 600gr, 3-veis justering

Varenr: 25942-C
Veil.5 999,00
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse
LEATT 6.5 Carbon Brace
 
 
Leatt six.five er karbonvarianten av five.five, noe som reduserer vekten kraftig uten at det går på bekostning av sikkerheten eller komfort. De detaljerte justeringsmuligheter og den fremragende bevegelsesfriheten forblir uendret i denne nye toppmodellen.
 
Bracene i .5 serien har lavere sidestykke som øker bærekomforten, samtidig som den er bedre egnet for ungdom, mindre ryttere, ryttere med kort hals og hjelmer med spoiler. Ny split design foran og bak, nedfellbar thorcic-strut bak, ny åpningsmekanisme og ekstremt rask og enkel tilpassing resulterer i den mest anvendelige og brukervennlige bracen noensinne. 
 
LEATT Brace ble funnet opp og utviklet av Dr. Leatt i Sør-Afrika for å forebygge og forhindre nakkeskader i idretter som sykling, motocross og gokart. LEATT har sin egen serie nakkebeskyttere spesielt utviklet for syklister, som innebærer bedre komfort, lavere vekt og større frihet for hodet bakover i bratte partier. Disse modellene heter DBX og kan ikke brukes til Motorcross eller andre motorsport-idretter.
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Hjelmer-Sikkerhetsutstyr
Produktgruppe Beskyttelsesutstyr
Produktkategori Nakkebeskytter
Produsent LEATT
Størrelse Small/Medium
Størrelse Large/X-Large


Tilbehør
Alternativer
Leatt 3.5 Nakkebeskytter 497gr, 1-veis justering
Veil.pris 2 599,00
Leatt 5.5 Nakkebeskytter 790gr, 3-veis justering
Veil.pris 4 759,00
Dokumenter