397486

Leatt MTB 3.0 Flat Sko

For Platform

Varenr: 30213002-3.0
Veil.1 149,00
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse
LEATT DBX 3.0 - Sti-/Endurosko for platformpedaler

Når Leatt kommer med sykkelsko så gjenspeiler disse så klart det Leatt står for når det gjelder beskyttelse og bekledning fra før: kvalitetsprodukter med gjennomtenkte løsninger og brukerorientert design! Uansett om du velger å kjøre med klikkpedaler eller med platformpedaler - Leatt sko gir deg nøyaktig det du trenger for den beste opplevelsen, uansett om det er på episke turer, endurokonkurranser eller en helg i bikeparken.

Alle Platformskoene til Leatt er utstyrt med FlatGrip Sole med optimalisert gripemønster i pedalområdet som gir ekstra grep på pedalen og et grovt mønster på tå- og hælpartiet for de gangene du må av sykkelen.

Selve sålen er laget  av RideGrip Compound, Leatts egen hemmelige formulering som gir et godt pedalgrep, samtidig som den har meget god slitestyrke.

Midtsålen er laget med Mono-Directional Flex. Det betyr at sålen er stiv rundt pedalområdet for å sikre optimal kraftoverføring, mens den er mykere i tåområdet for økt komfort, både på lange turer eller når man må gå av sykkelen.

Konvensjonell snøring og sneaker-style. Syntetisk skinn er robust, vannavstøtende og lett å holde rent. Både tunga og den lett forhøyde ankelbeskyttelsen er godt polstret for super passform og komfort. Leatt DBX 3.0 er skoen for våghalsene som utfordrer terrenget på platformpedaler og den passer like fint til sykling som på podiumet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB - Platform
Produsent LEATT
Størrelse 38.5
Størrelse 40
Størrelse 41.5
Størrelse 47


Support