397996

Leatt 5.0 Clip Sko

Til Cleats

Varenr: 30213005-5.0
Veil.1 299,00
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

LEATT 5.0 - Sti-/Endurosko for klikkpedaler

 

Når Leatt kommer med sykkelsko så gjenspeiler disse så klart det Leatt står for når det gjelder beskyttelse og bekledning fra før: kvalitetsprodukter med gjennomtenkte løsninger og brukerorientert design! Uansett om du velger å kjøre med klikkpedaler eller med platformpedaler - Leatt sko gir deg nøyaktig det du trenger for den beste opplevelsen, uansett om det er på episke turer, endurokonkurranser eller en helg i bikeparken.

 

Alle SPD-skoene til Leatt er utstyrt med ClipGrip Sole med en unik utvidet SPD-kanal som lar deg justere cleats posisjonen ytterlig bakover så du garantert finner riktig posisjon for kjørestilen din. Optimalisert gripemønster i pedalområdet gir ekstra support på pedaler med platform rundt, og et grovt mønster på tå- og hælpartiet for de gangene du må av sykkelen. Selve sålen er laget  av RideGrip Compound, Leatts egen hemmelige formulering som har fantastisk grep selv på våte og glatte overflater, samtidig som den har meget god slitestyrke. Midtsålen er laget med Mono-Directional Flex. Det betyr at sålen er stiv rundt pedalområdet for å sikre optimal kraftoverføring, mens den er mykere i tåområdet for økt komfort, både på lange turer eller når man må gå av sykkelen.

 

Et skjult snøresystem med tverrspente stropper holder foten på plass og øker tråkkeffektiviteten og værbeskyttelsen. 3D-Knit overdel med
vannavstøtende og pustende skall gjør skoen lett og luftig, og med sine strategisk plasserte PU-forsterkninger blir DBX 5.0 førstevalget for ambisiøse syklister.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Bekledning-Sko
Produktgruppe Sko
Produktkategori MTB - Klikk
Produsent LEATT
Størrelse 40
Størrelse 41.5
Størrelse 44.5


Dokumenter