SendHit First Aid MTB Førstehjelps Sett 16cmx11cmx3cm, 100gr SendHit First Aid MTB Førstehjelps Sett 16cmx11cmx3cm, 100gr SendHit First Aid MTB Førstehjelps Sett 16cmx11cmx3cm, 100gr SendHit First Aid MTB Førstehjelps Sett 16cmx11cmx3cm, 100gr

SendHit First Aid MTB Førstehjelps Sett

16cmx11cmx3cm, 100gr

Varenr: 90003EAN: 3770012688035
Veil.419,00
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Sendhit First Aid - MTB spesifikk førstehjelpsutstyr

 

Det finnes kun to typer MTB syklister: de som har tryna og de som kommer til å tryne!!

 

Vi er enige om at terrengsykling kan være farlig, og vi vet med sikkerhet at stisykling, sykling i bikeparker og andre tilpassete områder for ekstremsykling, samt lange turer med elsykler er sterkt økende. Likevel er det kun en fjerdedel av terrengsyklistene som har med seg førstehjelpsutstyr! Fordi sikkerhet er hver syklistens ansvar, bør alle syklister være forberedt på å kunne hjelpe andre (eller seg selv) når det skjer ulykker.

 

SendHit er det eneste førstehjelpssettet som er utviklet for terrensyklister. 

Som syklist er man vant til små kutt og sår, man forventer ikke at et førstehjelpssett skal inneholde masse plaster og utstyr til mindre skader som gjør at settet blir stor og tung. Hovedformålet med å ta med seg et førstehjelpssett er å behandle mer alvorlige skader og sørge for at du kommer hjem etter det.
Det er godt dokumenetert at ulykkene og skadene som oppstår under sykling ofte er de samme, derfor er det avgjørende å samle informasjon som kan gi konkrete svar tilpasset disse skadene, samt å ha utstyret som trengs for disse tilfellene.

Vi er kresne når det kommer til utstyret vi skal bære med oss når vi sykler. SendHit First Aid veldig kompakt og lett, slik at man ikke lenger har noen unnskyldning for å putte den i sekken, i jakka, i trøya eller i bukselomma.

  • Lav vekt: Kun 100 gr
  • Kompakt: 16x11x3 cm
  • Vann-, gjørme- og smussavvisende taske med zip-lås som gir informasjon om hvordan du skal forholde deg i en nødsituasjon

 

Førstehjelpssettet inneholder viktig utstyr og detaljerte instruksjoner for å håndtere de vanligste personskadene og hendelsene på en sykkeltur. Den inneholder mye med tanke på den lille størrelsen:


Sårplaster 6 x 10 cm
Antiseptisk rengjøringsserviett
Alkoholprep-pads
Vinylhansker
Bandasjer
Kompresser 7,5 x 10 cm
Kompresser 5 x 7,5 cm
Strips til sårlukking

Sikkerhetsnåler
PE tape
Pinsett
Saks
Overlevelsesfløyte
ID redningskort
Råd om førstehjelp tilgjengelig på 5 språk (EN, FR, DE, ES, IT)

 

 

Alternativer
Dokumenter