378686 378686 378686

Tubolight ROAD Dekkinnlegg 28" Par

Grå, PE, 17-21mm felg,23-25mm dekk, 11gr

Varenr: 07700-R-21EAN: 0723803996553
Veil.649,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse

TUBOLIGHT - Sannsynligvis den raskeste og letteste punkteringsbeskyttelsen i verden.

 

 

TUBOLIGHT for tubeless landeveisdekk er utviklet med hovedfokus for å kunne tilby ekstra sikkerhetsmarginer nå man punkterer. Innlegget holder dekket på plass når man skulle være så uheldig å punktere - samtidig som det beskytter (den potensiell dyre) felgen din fra skader.

Med sin ekstremt lave vekt merker man knapt at man har noe i dekkene - å kjøre tubeless på landeveien har akkurat fått en ny dimensjon!

 

 

Innsatsene er laget av et spesialutviklet PE-materialet med ekstremt lav tetthet (16 kg / m³). Dette gjør TUBOLIGHT insert, (i motsetning til mange produkter fra andre produsenter) ikke bare veldig lett, men også upåvirket av sealants og andre væsker. TUBOLIGHT absorberer altså ikke guffe eller vann, noe som garanterer at TUBOLIGHT beholder sin lave vekt gjennom hele brukstiden!

 

 

Det motstandsdyktig materiale holder beskyttelsen mot gjennomslag (og dermed mindre punkteringer og skader på felgen) i lang tid etter monteringen og fungerer selv med små skader.

 

Etter montering sentrerer punkteringsbeskyttelsen seg og tar formen til felgen i den nedre delen. Dette har den fordelen at TUBOLIGHT beskytter der han skal beskytte - på felgkanten. Samtidig øker det trykket på sideveggen mot felgkanten, noe som igjen forhindrer uønskede luftutslipp (såkalte tire burbs).

TUBOLIGHT har utmerkede «runflat» egenskaper (altså hvordan hjulet oppfører seg dersom all luft har gått ut av dekket)!

 

 

Den ekstremt lave vekten gjør TUBOLIGHT til førstevalget for de som ikke ønsker å bli straffet for å velge ekstra beskyttelse for felgen og mot punkteringer – uansett om det på en MTB sykkel, en gravel racer eller på landeveien!

  

 

Velg riktig bredde til riktig dekk/bruk:

 

ROAD / Ø21mm – til landeveisdekk opp til 25mm på felger med 17-21mm bredde

EVO ROAD -

 

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: PE-sammensatt skum med ekstremt lav tetthet

Kompatibilitet: alle tubeless road hjul og dekk, uansett merke

Farge: grå

 

 

Inneholder:

2x TUBOLIGHT dekkinnlegg

 

 

 

Merk: For maksimal beskyttelse og best mulig funksjon, anbefaler TUBOLIGHT å la hjulet stå over natten med maks anbefalt trykk, slik at innlegget kan tilpasse seg og forme seg optimal mot felgen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Dekk-Slanger
Produktgruppe Slangeløst
Produktkategori Dekkinnlegg
Produsent TUBOLIGHT
Størrelse 28"
Bredde 21mm


Alternativer
Support