Tubolight EVO GRAVEL Dekkinnlegg 28" Par Blå, PE, 19-25mm felg,37-45mm dekk, 33gr Tubolight EVO GRAVEL Dekkinnlegg 28" Par Blå, PE, 19-25mm felg,37-45mm dekk, 33gr

Tubolight EVO GRAVEL Dekkinnlegg 28" Par

Blå, PE, 19-25mm felg,37-45mm dekk, 33gr

Varenr: TLGR700EAN: 0723803996577
Veil.999,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

TUBOLIGHT - Sannsynligvis den raskeste og letteste punkteringsbeskyttelsen i verden.

 

 

TUBOLIGHT er utviklet i henhold til ønskene og preferansene til proff-syklister i sine respektive disipliner.

Innsatsene er laget av et spesialutviklet PE-materialet med ekstremt lav tetthet (16 kg / m³). Dette gjør TUBOLIGHT insert, (i motsetning til mange produkter fra andre produsenter) ikke bare veldig lett, men også upåvirket av sealants og andre væsker. TUBOLIGHT absorberer altså ikke guffe eller vann, noe som garanterer at TUBOLIGHT beholder sin lave vekt gjennom hele brukstiden!

Det motstandsdyktig materiale holder beskyttelsen mot gjennomslag (og dermed mindre punkteringer og skader på felgen) i lang tid etter monteringen og fungerer selv med små skader.


Etter den store suksessen til Tubolight EVO SL og EVO HD kommer nå også EVO versjoner for bruk til Road/CX og Gravel.

TUBOLIGHT EVO GRAVEL

Verdens bestselgende gravelinnlegg får en oppdatering! Den nye formen tar inspirasjon fra MTB EVO versjonene, men med en mindre del av innsatsen som i kontakt med
dekket og en høyere profil for å øke rulleegenskapene. Designet rundt 37c til 45c dekk og innvendig felgbredde fra 19 mm til 25 mm.
Hardheten til gravel insertene er tilpasset trykket som gjerne kjøres i moderne gravel dekk.
Vekt: 33 gram.

 

Air-Channel teknologien, alstså den kanal-aktige utformingen mot felgen får dekket til å sitte godt på felgen (og hindrer dermed tire-burb), samtidig som den gir lavere rebound etter slag og komprimeringer, noe som merkbar øker kjørekomfort og grep.

 

 

TUBOLIGHT har fortsatt gode «runflat» egenskaper (altså hvordan hjulet oppfører seg dersom all luft har gått ut av dekket)!

Det gjør det mulig å beskytte felgen og komme seg i mål selv om dekket er helt flatt.

 

Den ekstremt lave vekten gjør TUBOLIGHT til førstevalget for de som ikke ønsker å bli straffet for å velge ekstra beskyttelse for felgen og mot punkteringer – uansett om det på en MTB sykkel, en gravel racer eller på landeveien!

 

 

TUBOLIGHT lager innlegg for så å si alle hjulstørrelser og formål. Med den nye formen tar man først og fremst høyde for innvendig felgbredde og bruk, heller enn dekkdimensjonen - siden moderne sykler har nokså like dekkstørrelser selv om man bruker dem til forskjellige formal.

 

 

Velg riktig bredde til riktig dekk/bruk:

EVO ROAD/CX  – til landeveisdekk og CX dekk fra 28-32mm og på felger med 19-23mm

EVO GRAVEL - til Gravel, Hybrid, Elsykkel med 37 til 45mm dekk og på felger med 19-25mm

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: PE-sammensatt skum med ekstremt lav tetthet

Kompatibilitet: alle tubeless hjul og dekk, uansett merke

Farge: blå

 

 

Inneholder:

2x TUBOLIGHT dekkinnlegg

 

Ventiler kjøpes seperat - det kreves ingen spesialventiler for bruk med TUBOLIGHT, men vi anbefaler ventiler med luft-/væskeutgang på siden for alle typer innlegg.

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 28"


Alternativer
Dokumenter