Tubolight EVO ROAD/CX Dekkinnlegg 28 Par Blå, PE, 19-23mm felg,28-32mm dekk, 19gr Tubolight EVO ROAD/CX Dekkinnlegg 28 Par Blå, PE, 19-23mm felg,28-32mm dekk, 19gr

Tubolight EVO ROAD/CX Dekkinnlegg 28 Par

Blå, PE, 19-23mm felg,28-32mm dekk, 19gr

Varenr: TLRD700EAN: 723803996560
Veil.899,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

TUBOLIGHT - Sannsynligvis den raskeste og letteste punkteringsbeskyttelsen i verden.

 

 

TUBOLIGHT er utviklet i henhold til ønskene og preferansene til proff-syklister i sine respektive disipliner – både i XC, Enduro og DH.

Innsatsene er laget av et spesialutviklet PE-materialet med ekstremt lav tetthet (16 kg / m³). Dette gjør TUBOLIGHT insert, (i motsetning til mange produkter fra andre produsenter) ikke bare veldig lett, men også upåvirket av sealants og andre væsker. TUBOLIGHT absorberer altså ikke guffe eller vann, noe som garanterer at TUBOLIGHT beholder sin lave vekt gjennom hele brukstiden!

Det motstandsdyktig materiale holder beskyttelsen mot gjennomslag (og dermed mindre punkteringer og skader på felgen) i lang tid etter monteringen og fungerer selv med små skader.


Etter den store suksessen til Tubolight EVO SL og EVO HD kommer nå ogsp EVO versjoner for bruk til Road/CX og Gravel.

TUBOLIGHT EVO ROAD/CX:

Disse innleggene er utviklet i henhold til økte dekkdimensjoner på landeveien og passer også perfekt til Cyclocross. Spesielt designet for 28c til 32c dekk sammen med moderne brede felger. EVO ROAD/CX mangler den den nedre luftkanalen som vi kjenner fra de andrfe EVO modellene fordi trykket i disse dekkene er for høyfor å få det til å fungere.
Testet under de verste forholdene, allerede vinner av Giro d'Italia i Montalcino -etappen.
Vekt: 19 gram per stykk.

 

 

TUBOLIGHT har fortsatt gode «runflat» egenskaper (altså hvordan hjulet oppfører seg dersom all luft har gått ut av dekket)!

Det gjør det mulig å beskytte felgen og komme seg i mål selv om dekket er helt flatt.

 

Den ekstremt lave vekten gjør TUBOLIGHT til førstevalget for de som ikke ønsker å bli straffet for å velge ekstra beskyttelse for felgen og mot punkteringer – uansett om det på en MTB sykkel, en gravel racer eller på landeveien!

 

 

TUBOLIGHT lager innlegg for så å si alle hjulstørrelser og formål. Med den nye formen tar man først og fremst høyde for innvendig felgbredde og bruk, heller enn dekkdimensjonen - siden moderne sykler har nokså like dekkstørrelser selv om man bruker dem til forskjellige formal.

 

 

Velg riktig bredde til riktig dekk/bruk:

EVO ROAD/CX  – til landeveisdekk og CX dekk fra 28-32mm og på felger med 19-23mm

EVO GRAVEL - til Gravel, Hybrid, Elsykkel med 37 til 45mm dekk og på felger med 19-25mm

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: PE-sammensatt skum med ekstremt lav tetthet

Kompatibilitet: alle tubeless hjul og dekk, uansett merke

Farge: blå

 

 

Inneholder:

2x TUBOLIGHT dekkinnlegg

 

Ventiler kjøpes seperat - det kreves ingen spesialventiler for bruk med TUBOLIGHT, men vi anbefaler ventiler med luft-/væskeutgang på siden for alle typer innlegg.

 

 

 

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 28"


Alternativer
Dokumenter