Tubolight EVO SL Dekkinnlegg

Blå, PE-Skum, 23-31mm felg, 2.2"-2.5"

Varenr: TLSL
Veil.649,00
BeskrivelseTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

TUBOLIGHT EVO - Evolusjonen er her!

 

 

TUBOLIGHT er utviklet i henhold til ønskene og preferansene til proff-syklister i sine respektive disipliner – både i XC, Enduro og DH.

Innsatsene er laget av et spesialutviklet PE-materialet med ekstremt lav tetthet (16 kg / m³). Dette gjør TUBOLIGHT insert, (i motsetning til mange produkter fra andre produsenter) ikke bare veldig lett, men også upåvirket av sealants og andre væsker. TUBOLIGHT absorberer altså ikke guffe eller vann, noe som garanterer at TUBOLIGHT beholder sin lave vekt gjennom hele brukstiden!

Det motstandsdyktig materiale holder beskyttelsen mot gjennomslag (og dermed mindre punkteringer og skader på felgen) i lang tid etter monteringen og fungerer selv med små skader.

 

Den ny utviklede EVO fasongen med air-channel teknologi tar beskyttelse og brukevennlighet til neste nivå! Formen gjør at innlegget er enda lettere å montere enn sin forgjenger uten at det går på bekostning av beskyttelsen. Tvert imot, så beskytter den nå enda bedre over et større spekter av dekk- og felgbredder - noe som gjør valg av riktig innlegg til en lek.

Air-Channel teknologien, alstså den kanal-aktige utformingen mot felgen får dekket til å sitte godt på felgen (og hindrer dermed tire-burb), samtidig som den gir lavere rebound etter slag og komprimeringer, noe som merkbar øker kjørekomfort og grep.

TUBOLIGHT EVO har fortsatt gode «runflat» egenskaper (altså hvordan hjulet oppfører seg dersom all luft har gått ut av dekket)!

Det gjør det mulig å beskytte felgen og komme seg i mål selv om dekket er helt flatt.

 

Den ekstremt lave vekten gjør TUBOLIGHT til førstevalget for de som ikke ønsker å bli straffet for å velge ekstra beskyttelse for felgen og mot punkteringer – uansett om det på en MTB sykkel, en gravel racer eller på landeveien!

 

 

TUBOLIGHT lager innlegg for så å si alle hjulstørrelser og formål. Med den nye formen tar man først og fremst høyde for innvendig felgbredde og bruk, heller enn dekkdimensjonen - siden moderne sykler har nokså like dekkstørrelser selv om man bruker dem til forskjellige formal.

 

 

Velg riktig bredde til riktig dekk/bruk:

 

ROAD / Ø21mm – til landeveisdekk opp til 25mm.

SPEED - til Gravel, CX, Hybrid, Elsykkel med 28/40mm - 622mm dekk og 17-25mm felger

SL - til XC, Maraton, lett sti med 2.20"-2.50" dekk og 23-31mm felger

HD - til DH, Enduro, grov sti med 2.30" -2.60" dekk og 25-35mm felger

 

 

 

Tekniske spesifikasjoner:

Materiale: PE-sammensatt skum med ekstremt lav tetthet

Kompatibilitet: alle tubeless hjul og dekk, uansett merke

Farge: lysblå eller mørk blå (avhengig av hardhet)

 

 

Inneholder:

1x TUBOLIGHT dekkinnlegg

2 x klistremerker

 

Ventiler kjøpes seperat - det kreves ingen spesialventiler for bruk med TUBOLIGHT, men vi anbefaler ventiler med luft-/væskeutgang på siden for alle typer innlegg.

 

 

 

 

 

 

Tilbehør
Alternativer
Dokumenter