BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass

BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit

Small, PC Smoke, Gule og klare glass

Varenr: 02272-HEAN: 8716683128635
Veil.339,00
FargeMatt Hvit
BBB Impress BSG-68 Briller Glossy Sort Small, PC Smoke, Gule og klare glass
BBB Impress BSG-68 Briller Matt Sort Small, MLC, Gule og klare ekstra glass
BBB Impress BSG-68 Briller Matt Hvit Small, PC Smoke, Gule og klare glass
BBB Impress BSG-68 Briller Glossy Rød Small, MLC, Gule og klare ekstra glass
Vis varianter som liste
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Sportsbriller i tidsriktig design med lett ramme i Polykarbonat.

BBB Smoke PC (Polycarbonate) briller er blant flaggskipene innen solbrillekolleksjonen til BBB. Disse brilleglassene er spesielt utviklet for å tilby enestående beskyttelse, klarhet og synskomfort under utendørsaktiviteter.

BBB Smoke PC-briller er designet spesielt for bruk i solfylte og sterkt lysende forhold. De har en mørkere røykfarget linse som effektivt blokkerer blending og beskytter øynene mot skadelig UV-stråling. Denne typen briller er ideell for folk som foretrekker en mer dempet lysgjennomtrengning, samtidig som de opprettholder den optimale synsklarheten.

Brillene er laget av slitesterkt og lett polycarbonate-materiale. Denne typen materiale er ikke bare veldig robust og ripebestandig, men det gir også en høy grad av sikkerhet ved å beskytte øynene mot potensielle skader fra eksterne påvirkninger som støv, insekter eller grener.

BBB Smoke PC-brillene er også utstyrt med justerbare neseputer og tempelender, slik at du kan tilpasse brillene til din personlige passform og komfort. De er designet med tanke på langvarig bruk, slik at du kan nyte utendørsaktivitetene dine uten ubehag eller distraksjoner.

Velg BBB Smoke PC-briller for å oppnå den perfekte kombinasjonen av beskyttelse, klarhet og stil. Uansett om du er en profesjonell idrettsutøver eller en fritidsentusiast, vil disse brillene ta vare på øynene dine og forbedre opplevelsen din under alle forhold.

Ikke gå på kompromiss med øynenes helse og komfort. Velg BBB Smoke PC-briller i dag og opplev den ultimate beskyttelsen og synsklarheten som BBB er kjent for. Gjør deg klar for å oppleve verden med stil og trygghet!

  • Ramme laget av lettvekts PC materiale
  • Justerbart nesestykk i gummi
  • Kommer med 3 glass; Smoke, gule og klare
Alternativer
Dokumenter