Enduro ZERØ Ceramic Trinsehjul Shimano 11T, Shimano 11-delt (DA9000, R8000)

Enduro ZERØ Ceramic Trinsehjul Shimano

11T, Shimano 11-delt (DA9000, R8000)

Varenr: EB90
Veil.2 799,00
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Enduro ZERØ keramiske trinsehjul - De raskeste trinsehjulene!


 

Enduro Trinsehjul har supertette CN-toleranser i de øvre pulleys for å gi økt presisjon i giringen og C4-toleranser i den nedre for å tillate at kjedet går jevnt og med minst mulig friksjon. Trinsehjulene er produsert i USA og holder det andre merkene lover når det gjelder friksjon, giring og holdbarhet!

 

Selv om ZERØ har bevist at de har superlav rullemotstand, så er det virkelig beste med disse trinsehjulene at de er så stille og presise i giringen. Maskinert fra Delrin er de mye hardere og nøyaktige enn noen andre konkurrent med støpte tannhjul. Der freste aluminiums-trinser er høylytte og mister raskt sin funksjon nesten umiddelbart etter installasjon, vil Enduro trinsehjulene i Delrin og med ZERØ lager skifte perfekt og presist om et år eller to fra nå også, akkurat som den dagen du satte dem på.

 

ZERØ

ZERØ keramiske kulelagre har bevist gang på gang at dette er det ultimate våpenet mot konkurrentene dine på løpsdagen! Overdimensjonerte Grade 3 -baller ruller på kulebaner som er polert til en speilfinish etter å ha mottatt en magnetisk og kryogenisk behandling for den oppnå hardest og glattest mulig overflate. Mer holdbare og med enda lavere rullemotstand enn noen andre maskinlager med gummipakninger, kommer ZERØ litt nærmere det magiske "null-tallet" i rullemotstandsmålinger. En annen bidragsyter til det den lave motstanden er silikonpakningene, som er mer glatte enn gummitetningene som brukes på standard lager. Velg ZERØ dersom lav rullemotstand er øverste prioritet.

 

Passer til Shimano Dura Ace 9000 og Ultegra 8000 serien.

Alternativer
Dokumenter