Enduro XD-15 Ceramic Trinsehjul Rød 11-14T, SRAM Eagle

Enduro XD-15 Ceramic Trinsehjul Rød

11-14T, SRAM Eagle

Varenr: EB9550EAN: 811780024144
Veil.4 799,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Enduro XD-15 keramiske trinsehjul - Oppgrader giringen og reduser friksjonen!


 

Enduro Trinsehjul har supertette CN-toleranser i de øvre pulleys for å gi økt presisjon i giringen og C4-toleranser i den nedre for å tillate at kjedet går jevnt og med minst mulig friksjon. Trinsehjulene er produsert i USA og holder det andre merkene lover når det gjelder friksjon, giring og holdbarhet!

 

Det ultimate trinsehjul med Enduro XD-15-lagre. Ikke bare er de enda lettere enn de superlette ZERØ-ene, de vil også overleve hele levetiden til bakgiret ditt!! Disse trinsehjulene vil snurre like smooth år etter år, takket være de rust- og korrosjonsfrie XD-15-lagrene.

 

XD-15

Uten tvil det raskeste og mest holdbare keramiske maskinlager som er tilgjengelig på markedet. Nitrogenstål er hemmeligheten! Presisjonsbearbeidet til ABEC-5-toleranser og med overdimensjonerte Grade 3 Silikon Nitrid kuler snurrer disse lagrene med minst mulig motstand i forhold til resten og i tillegg ruller de like lett om ett år eller to år fra nå! Det betyr lengre intervaller mellom servicene og dermed penger spart. XD-15 maskinlager brukes i nav, kranklager og trinsehjul.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Type SRAM
Material Keramisk
Antall Tenner 12-14T


Alternativer
Dokumenter