KMC DLC 11 Kjede Sort/Rød 11-Delt, 118 ledd, 5.65mm, 247gr

KMC DLC 11 Kjede Sort/Rød

11-Delt, 118 ledd, 5.65mm, 247gr

Varenr: 32501-REAN: 4715575895833
Veil.1 799,00
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Veldig lett Hi-end kjede som med sin meget harde overflate er laget for å gi økt levetid på kjedet. DLC står for Diamond like coating, og er den hardeste overflaten du finner på et kjede i dag. Hule pinner og åpne utfreste ledd gjør samtidig dette til et meget lett kjede.

 

Den harde og glatte overflaten gir også et mer lettglidende kjede, og sparer deg for krefter. Samtidig finnes det i et stort utvalg farger for å matche akkurat din sykkel.

 

KMC er verdens ledende produsent av sykkelkjeder, og med mer enn 40 års erfaring er det disse mange vender seg mot når de skal ha kjeder.

 

KMC lager kjeder som er kompatible med alle de ledende systemene på markedet, og om du har et kjede fra KMC, passer det til Shimano, SRAM og Campagnolo, i tillegg til en rekke andre mindre merker. Dermed trenger du bare et kjede på verkstedet ditt, istedenfor 3 forskjellige. Det er også derfor flere av disse merkene får KMC til å produsere kjedene sine for seg.

 

KMC kjeder bruker utelukkende kjedelåsene Missing Link, som man trenger ikke tenke på pinner og knekking av disse. Bare klikk på og du er good to go. Samtlige kjeder kommer med Missing Link kjedelås inkludert. Tenger til å åpne og lukke kjedelåsene finnes også fra KMC.

Teknisk info

Produktinformasjon

Type
  • 11-Delt
  • Campagnolo
  • Shimano
  • SRAM


Tilbehør
Alternativer
Dokumenter