KMC e1 EPT Narrow El-Sykkel Kjede Rull Single, 50m rull, 1/2"x3/32", E-bike KMC e1 EPT Narrow El-Sykkel Kjede Rull Single, 50m rull, 1/2"x3/32", E-bike

KMC e1 EPT Narrow El-Sykkel Kjede Rull

Single, 50m rull, 1/2"x3/32", E-bike

Varenr: 32509-50EAN: 4715575896649
Veil.19 649,73
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

KMC e1 EPT Narrow El-sykkel kjede på rull - Ved å kjøpe en rull med KMC kjede, får du 3963 ledd av ypperste kvalitet. Besparelsen kan i enkelte tilfeller være på opptil et par kjeder ekstra grunnet at man bare ender opp med et unødvendig kapp til slutt. istedenfor noen ledd for mye på hvert enkelt kjede. Besparelsen for miljøet er også av vesentlig karakter, ikke bare ved at det blir lite kapp, men også grunnet vesentlig mindre unødvendig avfall.

 

KMC e1 er et usedvanlig holdbart kjede for beregnet for bruk på BMX eller el-sykler med innvendig gir bak. Detter er KMC's kjede for BMX Racing og narrow single speed nav. X-bridge senker vekten og Double X Durability behandlingen gjør kjedet mer holdbar enn sine konkurrenter. Dette er kjedet for alle som ønsker seg et kraftig kjede som ikke strekker seg så mye og har lav vekt. X-bridge ytterplatene med Nickelbelegg gir også et flott, skinnende utseende som gir sykkelen det lille ekstra.

 

KMC e1 EPT er et av de mest solide kjedene i hele rangen. Et rustfritt El-sykkelkjede for krankmotor, som er holdbart i hele 3.500km er meget bra! Dette er for de mest kvalitetsbeviste El-sykkelentusiastene. EPT betyr at det har meget god rustbeskyttelse, og KMC garanterer 3.500km på dette kjedet om det brukes med drev fra KMC, noe som er eksepsjonelt for et El-sykkelkjede.

 

 • Verkstedforpakning som gir din butikk absolutt best verdi for pengene, da det minimerer kapp.
 • Blir levert med 40 Missing Link kjedelåser.
 •  

  KMC er verdens ledende produsent av sykkelkjeder, og med mer enn 40 års erfaring er det disse mange vender seg mot når de skal ha kjeder.

  KMC lager kjeder som er kompatible med alle de ledende systemene på markedet. Dermed trenger du bare et kjede på verkstedet ditt, istedenfor 3 forskjellige. Det er også derfor flere av disse merkene får KMC til å produsere kjedene sine for seg.

   

  KMC kjeder bruker utelukkende kjedelåsene Missing Link, så man trenger ikke tenke på pinner og knekking av disse. Bare klikk på og du er good to go. Samtlige kjeder kommer med Missing Link kjedelås inkludert. Tenger til å åpne og lukke kjedelåsene finnes også fra KMC.

   

  Teknisk info

  Produktinformasjon

  Type Single Speed


  Alternativer
  Dokumenter