Pedro's Prestige Floor Manometerpumpe Stål, Oransj, Alle ventiler,160psi/11bar

Pedro's Prestige Floor Manometerpumpe

Stål, Oransj, Alle ventiler,160psi/11bar

Varenr: 6450500EAN: 790983105815
Veil.1 099,00
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

Pedro's Prestige Floor Manometerpumpe  - Mekanikerens hjelper!

 

Selv om de fleste verksteder er satt opp med kompressor, kan en manometerpumpe lett tilgjengelig være kjekt å ha i nærheten. En gulvpumpe er også en av de beste investeringene en syklist kan gjøre for å holde sykkelen klar for handling. Eksperter er enige om at dekktrykk, mer enn noen fancy rammemateriale, den nyeste dempingen eller høyteknologiske hjul, påvirker kjøreopplevelsen til enhver sykkel. I tillegg til kjøreopplevelsen påvirker dekktrykket trekkraften for svinging og bremsing, rulleeffektiviteten, kraftoverføringen, forebygging av punkteringer og generell sikkerhet.

 

En gulvpumpe vil gjøre det enklere, raskere og mer nøyaktig å fylle dekkene sammenlignet med andre metoder som en liten håndpumpe, kompressor eller andre oppblåsbare enheter. Valget av riktig modell avhenger av hvor ofte du planlegger å bruke pumpen, hvilket dekktrykk sykkeldekkene dine krever, hvilken type ventil slangen har, og hvilke funksjoner pumpen har for å gjøre oppblåsingen enklere og raskere.

 

Pedro's Prestige gulvpumpe ble designet med ytelse og verdi i tankene. Prestige gulvpumpen deler mange funksjoner med vårt rimeligere alternativ Domestique, men forbedrer seg med noen nøkkelegenskaper som er nødvendige for den erfarne brukeren. Prestige har høykvalitets konstruksjon i stål og plast for holdbarhet, en dobbelthodet design med tommel-lås spak for enkel bytte mellom presta/schrader ventil typer, en toppmontert integrert trykkmåler for enkel overvåking av trykket under oppblåsing, behagelig ergonomisk håndtak i to tettheter av plastkompositt, og en kraftig base i kompositt for stabilitet. Prestige er designet med en lang slaglengde, smal barrel-design for raskt å fylle dekk, men med mindre innsats, opp til 160 PSI (11 Bar) maksimalt trykk.

 

  • Stålkonstruksjon
  • Dobbelthode med tommel-låsspak
  • Bilventil
  • Prestaventil
  • Integrert trykkmåler
  • Ergonomisk plastkompositthåndtak
  • Solid komposittbase for stabilitet
  • 160 PSI / 11 Bar
  • Teknisk info

    Produktinformasjon

    Type Med Manometer
    Material Stål


    Dokumenter