PERSONVERN

 

PERSONVERN

 

Formålet med denne informasjonen er å informere deg som kunde om hvilke opplysninger som samles inn på vår side (deler.no) og hvordan disse opplysningene blir benyttet. Ditt personvern er viktig for Deler AS, og Deler AS følger de til enhver gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

 

Samtykke

Merk at enkelte personopplysninger blir behandlet på grunnlag av samtykke, som markedsføring, herunder, nyhetsbrev og kommunikasjon. Ved å melde deg på nyhetsbrev samtykker du til slik behandling av personopplysningene dine. Se nedenfor om hvordan dine personopplysninger vil bli behandlet i denne sammenheng.

 

Informasjon som blir samlet inn

Deler AS innhenter personopplysninger når du melder deg på for å motta tilbud hos oss på epost og/eller sms, registrerer salgsordre, gjennomfører kjøp på deler.no, oppretter bruker på ”mine sider” og/eller deltar i konkurranser i regi av Deler AS.

 Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter her.

 

De opplysningene Deler AS henter inn og behandler er følgende: navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, i noen tilfeller spør vi etter fødselsdato, og din aksept til å bruke informasjonen til markedsføring, herunder nyhetsbrev på epost/SMS og andre måter for direkte markedsføring, samt kommunikasjon på sosiale medier du har akseptert kontakt med oss. Vi vil også kunne bruke dine personopplysninger for å rette markedsføring mot deg på Internett og sosiale medier som f.eks. Facebook og Google.

I enkelte tilfeller vil det også kunne innhentes informasjon fra tredjeparter knyttet til bl.a. kvalitetssikring av personopplysninger.

 

Hvordan Deler AS benytter -og hvem kan benytte dine personopplysninger

Deler AS benytter informasjonen kun til markedsføringsformål eller ved kontakt ved forbindelse med kjøp gjort hos Deler AS gjennom vår nettbutikk eller telefonisk kontakt med vårt salgsapparat. Deler AS samler inn informasjon slik at vi kan gi våre kunder relevante tilbud som passer til kundens interesseområder. I tillegg vil opplysningene bli brukt til å sikre gode kundeopplevelser på våre sider, deler.no.

 

Deler AS, org.nr. 944 627 359, er behandlings ansvarlig for de personopplysninger som behandles. Deler AS vil ikke selge eller overføre personopplysninger som er gitt til oss til en tredjepart – noe som betyr at du ikke vil få informasjon fra andre selskaper enn oss basert på dine opplysninger. Deler AS bruker samarbeidspartnere og tredjeparter for å behandle og lagre opplysninger samt markedsføring på vegne av Deler AS. Lagring og personopplysningsbehandling vil å skje innenfor EU/EØS-området.

Behandling av personopplysningene vil enten skje på grunnlag av oppfyllelse av avtale, dersom vi oppfylle en avtale med deg, på grunnlag av samtykke (som ved markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev) eller for å oppfylle rettslige forpliktelser Deler AS er pålagt som regnskapsføring mv.

Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge personopplysningene er nødvendig for det formål opplysningene ble innhentet for. Dette innebærer at personopplysninger til markedsføring slettes dersom du melder deg av nyhetsbrev eller trekker ditt samtykke. Personopplysninger knyttet til salg eller avtaler du har med oss, slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger knyttet til Deler AS oppfyllelse av rettslige forpliktelser, slettes så snart de rettslige forpliktelser er oppfylt.

Du har ingen plikt til å gi Deler AS personopplysninger, men for å motta varer og tjenester kan det være en forutsetning. Du kan til enhver tid trekke ditt samtykke for behandling av personopplysninger til markedsføringsformål. Den enkleste måten å gjøre det på, er å melde seg av nyhetsbrevet ved å følge linken som er inntatt nederst i hvert nyhetsbrev. Du kan også endre og se dine opplysninger på "Mitt kundesenter", samt trekke ditt samtykke.

Du har rett til å klage på behandling som gjøres av dine personopplysninger til Datatilsynet, se mer på www.datatilsynet.no

 

Kontakt oss

Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller slette de personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice via epost til post@deler.no. Du kan også når som helst endre dine opplysninger på din personlige side

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.