Pedro's Tire Levers Dekkspaker

2 stk, Rosa, Plast

Varenr: 6400051EAN: 790983292201
Veil.89,00
BeskrivelseAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Pedro's Tire Levers Dekkspaker. 2 rosa dekkspaker av ypperste kvalitet. Bestselger!

 

Pedro's Tire Levers: Ekte dekkspaker som fungerer!

Dekkspaken, selv om den virker som en av de enkleste og mest grunnleggende sykkelverktøyene, er en som brukes av nesten enhver syklist og dessverre ofte ansvarlig for unødvendig frustrasjon. Det er lite som slår å få punktering langt hjemmefra, for så å bli glad for at du slepte med deg den ekstra slangen og pumpen, og deretter knekker dekkspakene i to?

 

Pedro's prisbelønte, allment elskede dekkspaker har støpt boks konstruksjon og en proprietær plastblanding som gjør dem til de sterkeste dekkspakene tilgjengelig. Den unike meiselformede tuppen settes enkelt under dekkets kant, og den litt tykkere formen holder spaken sikkert på plass. I tillegg gjør den markante formen på spaken og de nyttige doble eikefestene det enkelt å fjerne selv de strammeste dekkene.

 

Pedro's dekkspaker er tilgjengelige i lys gul og rosa, noe som gjør dem lette å få øye på i butikken eller i skogen, og sikrer at du ikke mister dem. Så lenge sykkelkameratene dine ikke stjeler dem fra deg, er vi sikre på at Pedro's dekkspaker vil være de siste du kjøper. Gjør deg selv en tjeneste og prøv dem. Du vil elske dem! Hvis du noen gang, på en eller annen måte, klarer å bruke gorillastyrken din til å ødelegge dem, er våre dekkspaker støttet av Pedro's livstidsgaranti, og vi vil gjerne erstatte dem for deg.

 

  • Prisbelønt, allment elsket, og tilgjengelig i lyse gule og rosa
  • Støpt boks konstruksjon og proprietær plastblanding gjør disse til de sterkeste dekkspakene tilgjengelig
  • Meiselformet spiss er lett å sette under dekkets kant, og den litt tykkere formen hindrer dekkspaken i å gli
  • Markant form gjør det enkelt å fjerne selv de strammeste dekkene uten å bøye eller knekke

Tips:

  1. Det viktigste tipset er å forsikre deg om at du skyver dekkets kant til midten av felgen hele veien rundt hjulet. De fleste felger har en form som gjør midten til mindre diameter, så å skyve kanten til midten betyr at kanten trenger mindre strekk for å komme av/på felgen. Dette er nyttig for fjerning og installasjon av dekk. På noen dekk med veldig stiv wire kan kanten krype ut av midten, og du må kanskje skyve den tilbake.

  2. Tradisjonelt har det blitt foreslått at det er best å begynne å fjerne et dekk fra motsatt side av ventilhullet. Det samme gjelder for installasjon. Imidlertid fungerer det mye bedre med stramme dekk, spesielt slangeløse dekk, å avslutte ved ventilen ved installasjon og begynne nær ventilen ved fjerning.

  3. De ovennevnte teknikkene gjør vanligvis at dekk kan fjernes ved hjelp av én spak, ved å vippe dekkets kant av felgen og deretter skyve spaken langs felgen for å fjerne resten av kanten. Hvis dekket fortsatt er så stramt at du ikke kan skyve en spak, er det på tide å bruke to. Sett inn to spaker under kanten omtrent 15 cm fra hverandre. Sjekk at kanten fortsatt er presset til midten, og vip kanten av felgen ved hjelp av begge spakene samtidig. Dette sprer belastningen over de to spakene og får vanligvis nok av kanten av felgen til å tillate bruk av skyveteknikken.

Alternativer
BBB Easylift BTL-81 Dekkspaker Sort, 3stk
Veil.pris 39,00
Maxxis Dekkspaker 2 stk, oransj, plast
Veil.pris 119,00
Dokumenter