406056 406056 406056 406056 406056

Supernova Mini 2 Pro Frontlykt

550L, 12V, Sort, Remote, 50g

Varenr: 41572EAN: 4260224791047
Veil.2 299,00
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerDokumenter
Beskrivelse

Denne stilige lykten ser elegant ut med sitt kompakte design. Den kan monteres i de fleste posisjoner og vil være et tilskudd til enhver sykkel. Mini 2 Pro passer de aller fleste elsykler på markedet.

 

Supernova Mini 2 Pro er en suveren frontlykt for alle elsykkel syklister. Med sin sterke High Beam på 550 lumens og sin brede lyskjegle, lyser Mini 2 Pro opp stier og gjøre dem lyse som dagen. På veien kjører du Low Beam, og med sin Anti-Glare unngår du å blende andre trafikkanter, samtidig som du har full oversikt over asfalten foran deg.

 

Mini 2 Pro er det perfekte upgrade kitet for sykkelen. Lett å installere, passer alle 12V motorer sine lysporter, og veier bare 126g.

 

Den kan brukes med forskjellige holder, og forskjellige remote holdere.

 

Supernova High Beam

 

Supernova var den første til å lage lovlig fjernlys for sykkel da de lanserte M99 Mini Pro25. Med sin High Beam switcher du enkelt til fjernlys ved å trykke på knappen, som kan festes flere steder på styret. Her finnes det flere mulige monteringsmåter. En ting er i byen hvor du må kjøre med nærlys, men når du kommer ut på landeveien, eller kanskje enda bedre, i skogen. Der kommer High Beam virkelig til sin rett, og lar deg se alle omgivelsene klart og tydelig.

 

Dempegaffel

 

På terrengsykler er det ofte et problem at lyset forsvinner fra stien når denne komprimeres ved tøff sykling. Noen ganger forsvinner så mye som 90% av lyset i de situasjonene. Supernova sin spesielle High Beam er optimalisert for å øke lysstrålen i det høyere området, noe som gir deg et perfekt lysbilde uansett hvor hardt du sykler og hvor mye dempegaffelen er komprimert. M99 reflektoren har 56% mer åpen vinkel enne andre tilsvarende lys på markedet. Med lav lysstråle kan du sykle til stien uten å blende andre, og switche til High Beam når du er framme, og få full oversikt, bare ved et trykk på knappen.

 

Svinger

 

Ved aktiv sykling i svinger opplever man ofte at lyset ikke rekker rundt svingen, da det er vinklet nedover. I de tilfellene lyser man opp mer av yttersvingen enn gjennom svingen. med High Beam fra Supernova blir lyskjegelen en helt annen. Den er høyere, og når du legger deg over vil den høye delen av lysstrålen strekke seg opp og gjennom svingen, så du har full kontroll over hva som venter deg gjennom svingen.

 

Styrefeste og eventuell adapterkabel bestilles separat!

 

 • Low Beam 235 Lumens, 100 Lux
 • High Beam 550 Lumens, 160 Lux
 • Watt Low Beam; 5W
 • Watt High Beam; 10W
 • Input; 12V DC
 • Lystype: Terraflux 4
 • 31.5 x 41 x 41mm
 • 40g uten bryter
 • 5 års garanti

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lykter-Computere
Produktgruppe Lykter
Produktkategori Frontlykter
Produsent SUPERNOVA
Type
 • Elsykkel-Lykt
 • Frontlykt


Alternativer
Dokumenter